Известие

Collapse
No announcement yet.

Цвят на алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цвят на алфа 146

Кажете ми как могага да разбера кода на цвета? По принцип е синя ама нали има няколко нюанса. Огледах я ама нещо не намирам табелка.
    Last edited by nrgman88; d.m.y г., 19:07.

Първоначално публикувано от nrgman88 Покажи съобщение
    Кажете ми как могага да разбера кода на цвета? По принцип е синя ама нали има няколко нюанса. Огледах я ама нещо не намирам табелка.
    Отзад на багажника трябва да има лепенка с кода на цвета. Отваряш и търсиш...
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Благодаря, ще огледам, иначе в багажника има една ламаринена табелка, но тя е само с цифров код и мисля, че не е тя.

Comment

Не в багажника, а на вратата на багажника. При мен е от лявата страна. Пише Spies Hecker и номера на цвета.
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Освен това под тапицерията на багажника има едно парче метал, което е цвета на колата на него има няколко цифрен код, демонтира се и се дава за сравнение.

Comment

Проверих имам само металната табелка под мокета. Ще стане ли с нея? Има ли някакъв сайт в който да се провери тоя номер?

Comment

Да, точно за нея става въпрос, но не знам дали това е кода на боята, провери ли дали имаш стикер на багажната врата?

Comment

Може и да съм имал преди но сега няма нищо. Иначе това е табелката под мокета.
                http://prikachi.com/images.php?images/202/8328202w.jpg
                Last edited by nrgman88; d.m.y г., 23:52.

Comment

Да тази е табелката, но не знам кода на нея дали е на боята, ако някой е сигурен да каже.

Comment

Първоначално публикувано от nrgman88 Покажи съобщение
                    Няма за синя може твоята да е пребоядисвана не знам !
                    Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                    sigpic

Comment

Намерих този сайт: http://colorexplorer.rmpaint.com/index.php?language=8
                      и ми излизат 3 сини цвята. Ще кача и снимка на колата някой ако има същата ще съм му благодарен, ако си сподели кода.

Comment

Извадих късмет под задната седалка намерих накакъв заводски картон. Цвета е blue 460.

Comment

Working...
                        X